Prema pisanju ostrvskih medija, fudbaler Midlsbroa Mark Viduka ovog leta će napustiti Riversajd i preći u redove Njukasla. Kako je preneseno, Viduka je lično od menadžera Boroa Gareta Sautgejta tražio dopust za odlazak, pošto ne želi da produži ugovor sa ovim klubom. Bivši napadač Seltika i Lidsa u Midlsbrou je proveo tri sezone, a potpis ugovora sa „svrakama“ očekuje se krajem ove ili početkom sledeće nedelje.

Prema pisanju ostrvskih medija, fudbaler Midlsbroa Mark Viduka ovog leta će napustiti Riversajd i preći u redove Njukasla. Kako je preneseno, Viduka je lično od menadžera Boroa Gareta Sautgejta tražio dopust za odlazak, pošto ne želi da produži ugovor sa ovim klubom. Bivši napadač Seltika i Lidsa u Midlsbrou je proveo tri sezone, a potpis ugovora sa „svrakama“ očekuje se krajem ove ili početkom sledeće nedelje. Tokom boravka na Riveru u više od 100 nastupa postigao je 42 gola, a gotovo polovinu je postigao kao igrač sa klupe.
Pošto od povratka Ševčenka na San Siro nema ništa, čelnici Milana dali su se u potragu za novim napadačem, a prvi na listi želja novog evropskog prvaka jeste Arsenalov golgeter Tjeri Anri. Kako je priznao sam strateg rosonera Karlo Anćeloti, Anri je izuzetno zanimljiv Milanu i on bi voleo da ga vidi u svom timu.
– Anri je sjajan napadač i nalazi se u krugu igrača za koje smo zainteresovani. Potrebni su nam kvalitetni vezista i napadač, ali neće biti lako dobiti ono što želimo – rekao je Anćeloti.
Podsetimo, francuski napadač je prošlog leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa „tobdžijama“, a prošle nedelje je čak i demantovao informacije iz medija po kojima on gotovo sigurno napušta Arsenal istakavši da spekulacije vezane za nastavak njegove karijere nikada neće prestati.
Nakon propuštene prilike da sa Lansom preko francuskog Šampionata izbori plasman u Ligu šampiona, trener tog kluba Fransis Žio podneo je ostavku na tu funkciju, a na njegovo mesto postavljena je legenda francuskog fudbala Gi Ru, bivši strateg Oksera. 68 – godišnji Gi Ru je proveo neverovatnih 45 godina na čelu Oksera, a poslednje dve sezone je radio kao televizijski komentator. Tako će naši internacionalci Milan Biševac i Nenad Kovačević, ako ostanu u Lansu i naredne sezone, imati priliku da sarađuju sa velikim i proverenim stručnjakom zemlje galskih petlova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari