Ispunjena je želja Ratka Nikolića. Kapiten najbolje rukometne selekcije Srbije i njegovi saigrači i u revanšu pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2009. bili su bolji od reprezentacije Izraela (44:36), pa bez ijednog izgubljenog boda u Sedmoj grupi čekaju žreb baraža za najveću planetarnu smotru ovog sporta u Hrvatskoj.

Ispunjena je želja Ratka Nikolića. Kapiten najbolje rukometne selekcije Srbije i njegovi saigrači i u revanšu pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2009. bili su bolji od reprezentacije Izraela (44:36), pa bez ijednog izgubljenog boda u Sedmoj grupi čekaju žreb baraža za najveću planetarnu smotru ovog sporta u Hrvatskoj. Ni ovoga puta nije sve idealno funkcionisalo u igri „orlova“, pogotovo u fazi odbrane, ali su naši rukometaši rutinski izašli na kraj sa nezgodnim gostima i izborili pravo na odlučujući dvomeč za Mondijal, sa rivalom čije ime će saznati 27. januara.
– Ostvarili smo zacrtano, sa četiri pobede iz četiri susreta osvojili prvo mesto u grupi i stigli na dva koraka od Hrvatske. Krajnje je vreme da se plasiramo na neko veliko takmičenje – zadovoljan je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari