Najbolja vaterpolo reprezentacija Srbije nastavlja seriju provera pred Svetsko prvenstvo u Melburnu (17. mart – 1. april). Posle jedne pobede i poraza u sparing duelima sa Španijom u Barseloni i kraćeg rada u Beogradu, aktuelni planetarni i evropski šampioni otputovali su juče u Atinu, gde danas počinju nadmetanja na Samarcidis kupu.

Najbolja vaterpolo reprezentacija Srbije nastavlja seriju provera pred Svetsko prvenstvo u Melburnu (17. mart – 1. april). Posle jedne pobede i poraza u sparing duelima sa Španijom u Barseloni i kraćeg rada u Beogradu, aktuelni planetarni i evropski šampioni otputovali su juče u Atinu, gde danas počinju nadmetanja na Samarcidis kupu. Najvažnija vest pred duele sa Rusijom, Španijom i selekcijom Grčke je povratak u tim prvog golmana plavih i čuvara mreže lokalnog Etnikosa Denisa Šefika, koji zbog problema sa leđima nije putovao u Kataloniju.
– Šefik se dobro oseća, nastavio je sa radom i biće u kombinaciji za mečeve na ovom turniru – ima razloga za zadovoljstvo srpski selektor Dejan Udovičić, koji je u glavni grad odveo četrnaestoricu igrača.
Ikodinović, Šapić, Savić i društvo na otvaranju turnira se sastaju sa Rusijom, dan posle sa Španijom, a završnog dana sa domaćinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari