Ne čekajući kraj tekuće Partizan se već dao u potragu za pojačanjima za novu sezonu. Na spisku želja su Bežanijin golman Božović, Banatov levi bek Tošić i još nekolicina domaćih igrača, ali i fudbaleri iz inostranstva. Među njima i Vladimir Ivić, nekadašnji vezista kluba iz Humske, koji je nedavni kratkotrajni boravak u Beogradu iskoristio za uživo gledanje 130.

Ne čekajući kraj tekuće Partizan se već dao u potragu za pojačanjima za novu sezonu. Na spisku želja su Bežanijin golman Božović, Banatov levi bek Tošić i još nekolicina domaćih igrača, ali i fudbaleri iz inostranstva. Među njima i Vladimir Ivić, nekadašnji vezista kluba iz Humske, koji je nedavni kratkotrajni boravak u Beogradu iskoristio za uživo gledanje 130. duela crno-belih i Crvene zvezde.
– Vidim da su mnogi moje prisustvo poslednjem večitom derbiju protumačili kao siguran znak povratka u Partizan. Radilo se, međutim, samo o prijateljskoj poseti. Nikakvih pregovora nije bilo. Još uvek sam igrač AEK-a, a narednih nedelju dana pokazaće koliko još dugo. Da li samo do juna ili sledeće zime, kada mi ističe ugovor. Uskoro ću sa svojim menadžerom Upravi kluba postaviti nove uslove saradnje. Budu li mogli i hteli da me isprate, ostajem, u suprotnom pakujem se – objašnjavao nam je juče tridesetogodišnji prvotimac drugoplasiranog tima grčkog šampionata.
Svojevremeno jedan od najboljih fudbalera naše lige ne krije da mu je u prvom planu pronalaženje novog inostranog angažmana, ali ne odbacuje ni mogućnost da krene stopama mnogih fudbalera crno-belih koji su karijere završavali u matičnoj sredini.
– Ne isključujem takvu mogućnost. Poznato je koliko volim Partizan i poštujem ljude u njemu. Sve opcije su u igri, a vreme će pokazati koja je najizvodljivija. Prvo da rešim pitanje svog statusa u AEK-u, pa ću doneti odluku najbolju za mene – kaže Ivić, koji je između višegodišnjeg nošenja Partizanovog dresa i dve sezone u atinskom timu šest meseci proveo u Borusiji iz Menhegladbaha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari