Azar: Rekli smo jedni drugima sve što imamo, idemo na pobedu protiv Hrvatske 1Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Igrači Eden Azar i Tibo Kurtoa negirali su na konferenciji za štampu nagađanja da je njihova reprezentacija u rasulu, te tvrde da su sve probleme rešili na sastanku između sebe.

Takođe, najavili su da će ići po pobedu protiv Hrvatske.

„Ništa se ništa značajno desilo nakon Maroka. Imali smo razgovor na kom smo svašta rekli jedni drugima. Sad želimo da pobedimo Hrvatsku i odemo u osminu finala. Imamo dva dana da se dobro pripremimo za meč. Dogovorili smo se da igramo mnogo bolje. Velika su očekivanja, a mi do sada nismo pokazali ništa. Potrudićemo se da to promenimo. Nemamo problema u timu. To su izmišljene priče kako bi se namerno iskreirala loša atmosfera. Ali sad smo još više motivisani da pobedimo Hrvatsku u četvrtak“, rekao je Eden Azar.

Na njegove reči se nadovezao golamn Tibo Kurtoa.

„Ima previše laži, pričale su se priče koje nisu istinite, da sam razbijao po svlačionici. Bili smo razočarani, ali nismo vikali, od toga nema koristi. Juče smo sve razjasnili u privatnom razgovoru“, rekao je on.

Sjajni plej je demantovao tuču sa saigračem u svlačionici.

„Nisam se svađao s Janom Fertongenom u svlačionici nakon Maroka. Samo je selektor govorio. Ne bih se nikad sukobio s njim jer je puno viši od mene“, rekao je Azar.

Kako on ističe de brujne veruje u tim, a atmosfera u timu je na nivou.

„Mentalno stanje Kevina de Brujnea je dobro. Pričao sam s njim, on još uvek veruje u naš tim. Da nije tako, ne bi bio ovde. On je samo rekao da smo pre četiri godine bili mlađi. I to je sve. Naravno da se nismo smejali nakon Maroka. Nije zabavno gubiti. Nadamo se da ćemo se nakon Hrvatske ponovno smejati. Ovo mi je jedna od najtežih godina u reprezentaciji. Svi očekuju puno od nas. Sad kad nam je teško, moramo pokazati da smo veliki tim“, rekao je Azar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari