Gol Srbije u Kataru vredi još više - Mozzart za svaki pogodak donira MILION dinara! 1Foto: Promo Mozzart

Približio se trenutak kada će Srbija prvi put istrčati na teren na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Dohi – četvrtak, 24. novembar u 20.00, i to protiv Brazila!

Svi s nestrpljenjem očekujemo da Piksijevi Orlovi ponove neku od odličnih partija iz kvalifikacija, da golovima unesu ogromnu sreću u naše domove, a iz Mozzarta nam stiže sjajna vest: Svaki gol Srbije vredeće još više!

Kompanija Mozzart, lider u oblasti igara na sreću u ovom delu Evrope, takođe i kompanija koja je prepoznata po dugogodišnjem društveno odgovornom delovanju, odlučila je da i na ovom Svetskom prvenstvu donira MILION DINARA za svaki gol koji postigne reprezentacija Srbije.

Gol Srbije u Kataru vredi još više - Mozzart za svaki pogodak donira MILION dinara! 2

U ovu sjajnu humanitarnu akciju biće uključeni i reprezentativci Srbije, i to ne samo boreći se na terenu da što više puta zatresu mrežu, već i tako što će upravo onaj fudbaler koji postigne gol odlučiti kojoj organizaciji ili pojedincu će biti donirano milion dinara od strane Mozzarta, ekskluzivnog beting partnera Fudbalskog saveza Srbije.

Navijaćemo narednih dana da Orlovi pume mreže, ali i Mozzartov humanitarni budžet.

Podsetimo, Mozzart je i 2018. godine imao humanitarnu akciju Milion razloga za gol. Nažalost, naša reprezentacija u Rusiji je završila takmičenje u grupi sa dva postignuta gola, a tadašnji promoteri akcije Dejan Stanković i Saša Ilić odlučili su da pola prikupljene sume bude donirano fondaciji „Zajedno za život“, a druga polovina NURDOR-u.

Nadamo se da će četiri godine kasnije budžet biti nekoliko puta veći, a da će Orlovi odigrati više od tri utakmice u Kataru.

Budi pobednik. Mozzart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari