"Ostaje gorak ukus, moram da pogledam utakmicu...": Aleksandar Mitrović šokiran gubitkom vođstva 1foto. Starsport

Strelac rekordnog broja golova za nacionalni tim, ne može da veruje da je Srbija proćerdala lepu prednost protiv Kameruna (3:3).

Posle gola Aleksandra Mitrovića u 53. minutu fudbaleri i stručni štab Srbije pomislili su da su već završili posao protiv Kameruna i to im se obilo o glavu.

„Imali smo sve u svojim rukama. Dali treći gol na vreme. Primili smo dva gola naivno. Šta je tu je, čekamo utakmicu Švajcarske i Brazila. Posle toga je sve na nama“, bila je prva reakcija napadača Fulama.

Posle ove (ne)očekivane podele „plena“ i poraza od Brazila, u prvom kolu G grupe, Orlovi i dalje mogu u osminu finala, ali ne pitaju se samo oni za osvajanje drugog mesta.

„Bod je malo sigurno, ali šta je tu je. Šteta, ostaje jako gorak ukus. Moramo da pogledamo utakmicu, analizu da vidimo šta se dešavalo. Po mom mišljenju dva jako glupa gola“, zaključio je Mitrović, koji je jednom pogodio stativu i imao još par izvanrednih šansi.

U zadnjem krugu, Srbija 2. decembra (20.00) izlazi na megdan vrlo ozbiljnoj i nezgodnoj selekciji Švajcarske, koja večeras igra sa Brazilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari