Krstajićev spisak, Sergej Milinković-Savić debituje u dresu "Orlova" 1Foto: EPA/ SIMONE ARVEDA

V.d selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak fudbalera na koje računa u prijateljskim utakmicama protiv Kine i Južne Koreje sredinom novembra, a najzvučnije ime je vezni fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić, kome će ovo biti debi u dresu „Orlova“ u seniorskoj konkurenciji.

Dojučerašnjem selektoru Slavoljubu Muslinu se upravo zameralo što u reprezentaciju nije pozivao mlađe igrače, a sada se pozivom Sergeja Milinković-Savića to donekle promenilo budući da pre svih, a takođe željno iščekivani, Mile Svilar i Andrija Živković nisu dobili poziv da se priključe najboljim fudbalerima Srbije.

Krstajić je put Azije povesti 24 fudbalera i to tri golmana, devet odbrambenih igrača, osam fudbalera sredine terena i četiri napadača.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Duško Tošič, Jagoš Vuković, Ivan Obradović i Miloš Veljković

Sredina: Luka Milivojević, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Sergej Milinković-Savić, Marko Grujić, Adem Ljajić, Mijat Gaćinović i Ljubomir Fejsa

Napad: Aleksandar Prijović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Filip Kostić.

Meć protiv Kine Srbija igra 10. novembra u Gvanžuu, a protiv Južne Koreje četiri dana kasnije u Ulsanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari