Iako ne dobija pravu šansu u Valensiji, reprezentativac Srbije Nikola Žigić ne namerava tek tako da napusti klub sa Mestalje. U intervjuu koji je preneo specijalizovani fudbalski sajt goal.com, Žigić kaže da uopšte ne razmišlja o ponudi Sosijedada i da ga interesuje samo uspeh sa Valensijom.

Iako ne dobija pravu šansu u Valensiji, reprezentativac Srbije Nikola Žigić ne namerava tek tako da napusti klub sa Mestalje. U intervjuu koji je preneo specijalizovani fudbalski sajt goal.com, Žigić kaže da uopšte ne razmišlja o ponudi Sosijedada i da ga interesuje samo uspeh sa Valensijom. Svestan je napadač Srbije da do tog željenog uspeha neće doći lako, s obzirom na to da kod Holandskog stručnjaka Ronalda Kumana nema „pravi“ tretman.
– Razočaran sam. Teško mi je, jer želim da klubu dam svoj maksimum, a u tome sam sprečen. U decembru sam imao razgovor sa Kumanom i tada sam dobio obećanje da će mi biti pružena šansa da pokažem kvalitete. Od toga na moju veliku žalost nije bilo ništa. Da li ću da igram – to je trenerov izbor, ali ne razumem da u decembru budem u njegovim planovima, a nakon toga četiri sedmice provedem na tribinama – ispričao je Žigić uz napomenu da od Kumana očekuje da mu razjasni situaciju.
Zna Žigić da sa ovakvim boravkom u Valensiji može samo da stagnira kao igrač.
– Mnogo sam naučio dok su me trenirali Slavoljub Muslin, Ljupko Petrović i Valter Zenga, kao i u Rasingu, ali mislim da ovde nisam baš mnogo toga naučio – priznaje Žigić i dodaje da ga uprkos svemu ipak ne napušta optimizam.
– Bilo je dobrih i loših stvari. Nekada smo igrali dobro, nekada skroz loše. Što se mene tiče, zadovoljan sam svojom igrom u ovih nekoliko utakmica u kojima sam igrao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari