Nekompletan sastav vaterpolo reprezentacije Srbije u ponedeljak je samoinicijativno započeo pripreme za učešće u Svetskoj ligi, koja će za našu selekciju startovati 4.jula.
Prvi trening na bazenu na Banjici odradili su Dejan Savić, Aleksandar Šapić, Aleksandar Ćirić, Živko Gocić i Branislav Mitrović, a sa njima je radio Dejan Stanojević, član stručnog štaba naše selekcije.

Nekompletan sastav vaterpolo reprezentacije Srbije u ponedeljak je samoinicijativno započeo pripreme za učešće u Svetskoj ligi, koja će za našu selekciju startovati 4.jula.
Prvi trening na bazenu na Banjici odradili su Dejan Savić, Aleksandar Šapić, Aleksandar Ćirić, Živko Gocić i Branislav Mitrović, a sa njima je radio Dejan Stanojević, član stručnog štaba naše selekcije. Po završetku predstojećeg Fajnal for turnira Lige šampiona, pripremama će se priključiti selektor Dejan Udovičić i reprezentativci iz redova Partizana, a do tada će pristići i Vanja Udovičić, Slobodan Nikić i Denis Šefik, dok će reprezentativne akcije ovog leta preskočiti Vlada Vujasinović i Danilo Ikodinović.

Spisak vaterpolo reprezentacije Srbije

Denis Šefik (Etnikos), Slobodan Soro (Sabadelj), Gojko Pijetlović (Partizan Rajfajzen), Branislav Mitrović (Vojvodina Kulska banka), Aleksandar Šapić (Šturm), Aleksandar Ćirić (Breša), Vanja Udovičić (Posilipo), Slobodan Nikić (Olimpijakos), Živko Gocić (Dinamo), Marko Avramović, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Petar Ivošević, Miloš Korolija i Duško Pijetlović (svi iz Partizana).

– Vujasinović je ranije dogovorio letnji angažman na Malti i mi smo mu omogućili da tu obavezu ispuni. Ikodinović je zamolio da preskoči ovaj deo rada jer se oseća istrošeno. To je sve i nema nikakvih misterija oko njihovog izostanka – istakao je selektor Udovičić.
Reprezentacija će u punom sastavu raditi u periodu od 26. juna do 1. jula, za kada je zakazan formalni početak priprema i kada će se u Novom Sadu zajedno pripremati sa selekcijom Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari