Posle startnih rundi u Kraljevu, danas (18.00) će se u Novom Sadu nastaviti borba za prvu srpsku odbojkašku titulu. Vojvodina će u maloj dvorani Spens dočekati Ribnicu i pokušati da posle kraljevačkih 1:1 ponovo povede u finalnoj seriji plej-ofa, pa potom u nedelju eventulano i proslavi osvajanje 13.

Posle startnih rundi u Kraljevu, danas (18.00) će se u Novom Sadu nastaviti borba za prvu srpsku odbojkašku titulu. Vojvodina će u maloj dvorani Spens dočekati Ribnicu i pokušati da posle kraljevačkih 1:1 ponovo povede u finalnoj seriji plej-ofa, pa potom u nedelju eventulano i proslavi osvajanje 13. šampionskog trofeja.
– Uprkos tome što smo dozvolili Ribnici da izjednači, možemo da budemo zadovoljni igrom koju smo prikazali u Kraljevu. U ime igrača mogu da obećam da ćemo učiniti sve kako bismo titulu proslavili kod kuće. Sa publikom se ove sezone veoma dobro razumemo, voleo bih da se ponovi atmosfera iz finala Kupa. To bi nam svakako pomoglo u borbi za titulu – rekao je libero Novosađana Marko Samardžić.
Iako se ne mogu pohvaliti tako bogatom tradicijom kao njihov rival, odbojkaši Ribnice i dalje veruju u osvajanje svoje prve titule. „Vojvodina je i pre starta finala, kao i sada, apsolutni favorit. Serija se seli u njihovu dvoranu i biće nam izuzetno teško. Na nama je da odigramo najbolje što možemo. Tradicija je ubedljivo na strani Novosađana, ali je ona tu da bi se rušila. Mi smo ove sezone srušili nekoliko neprijatnih tradijcija. Ostala je još jedna“, napomenuo je primač servisa Ribnice Vladimir Usiljanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari