Brazilski as za volanom Ferarija, Felipe Masa, mogao bi naredne sezone da napusti redove italijanskog tima i pređe u Tojotu, tvrdi engelski list „Dejli Mejl“. Japanska ekipa veoma ozbiljno razmišlja da sledeće godine angažuje Brazilca umesto Ralfa Šumahera. Tojota je, naime, rešena da obavi taj transfer jer je Ferari, navodno, nezadovoljan Masinim učinkom ove sezone, zbog čega ne bi trebalo da bude problema da ga prepusti japanskoj ekipi.

Brazilski as za volanom Ferarija, Felipe Masa, mogao bi naredne sezone da napusti redove italijanskog tima i pređe u Tojotu, tvrdi engelski list „Dejli Mejl“. Japanska ekipa veoma ozbiljno razmišlja da sledeće godine angažuje Brazilca umesto Ralfa Šumahera. Tojota je, naime, rešena da obavi taj transfer jer je Ferari, navodno, nezadovoljan Masinim učinkom ove sezone, zbog čega ne bi trebalo da bude problema da ga prepusti japanskoj ekipi. Ipak, mnogo više prašine podiglo se oko toga ko će zameniti Brazilca u slavnom italijanskom timu. Engleski mediji već su počeli da spekulišu da bi to mogao da bude dvostruki svetski šampion Fernando Alonso, koji u Meklarenu nema ulogu i poziciju kakvu je očekivao.
Budući da su odnosi Alonsa i njegovog timskog kolege Luisa Hamiltona pogoršani od incidenta u Budimpešti, nije isključena mogućnost da Španac sam poželi da promeni sredinu posle završetka sezone. U prilog tvrdnjama da će se preseliti u redove Ferarija svakako ide i činjenica da je šef Meklarena Ron Denis izjavio da su odnosi između njega i Alonsa „ekstremno zahladneli“ u poslednje vreme i da je Španac evidentno nezadovoljan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari