Meridian najveće kvote: Italija 1.75, Almerija 2.05, Belgija 1.95 1Foto: Promo

Odbrojavamo dane do početka Evropskog prvenstva, a zagrevanje za reprezentativni fudbal je već uveliko u toku – magični bonusi za klađenje su spremni i čekaju da ih zgrabite!

Pored standardnog bonusa od čak 1.500 DINARA, tu je još jedan poklon za nove, ali i stare igrače koji još uvek nisu uplatili prvi depozit – 100% BONUSA!

Naravno, ni to nije sve jer svaki put kada je sport u punom sjaju, Meridian vam pored bonusa donosi i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

U nastavku vam izdvajamo vikend ponudu i mečeve koje obavezno treba da stavite na tikete.

ITALIJA – ČEŠKA, KEC 1.75

Biće ovo drugi meč Italijana u pripremnoj fazi za Evropsko prvenstvo. Prvi su lako rešili sa nejakim San Marinom (7:0), a sada je protivnik daleko ozbiljniji. Istina, ne radi se o reprezentaciji koja spada u sam krem evropskog fudbala, ali svakako predstavlja odličan test za Roberta Manćinija da vidi koliko „azuri“ mogu pred kontinentalnu smotru. Očekuje se da iskusni strateg na ovom meču kombinuje i da na teren ne pošalje najjači sastav, ali i bez obzira na to – Italija je i dalje je favorit.

POKLON KVOTA: Španija – Portugal, kec 2.40 – SAMO U MERIDIANU!

ALMERIJA – ĐIRONA, KEC 2.05

Već neko vreme je katalonski klub koban za Almeriju. I prošle sezone u plej-ofu za popunu Primere je baš Đirona elimnisala Almeriju sa 3:1. Ove godine je prvu utakmicu rešila sa ubedljivih 3:0 i zaista je teško poverovati da će klub naših Radosava Petrovića i Nikole Maraša uspeti da nadoknadi razliku. No, viđali smo i veće preokrete u fudbalu. Ovu utakmicu će pomno pratiti i ljudi iz Partizana koji će teško dobiti bonus od 3.000.000 evra zagarantovan samo u slučaju da se Almerija plasira u Primeru…

BELGIJA – HRVATSKA, KEC 1.95

Ovo je jedna od poslastica pripremnih mečeva. Radi se o dve reprezentacije koje spadaju u sam evropski i svetski krem fudbala. Međutim, obe ekipe duel čekaju u drugačijem raspoloženju. Belgijanci su u dobroj formi i vrlo jakom sastavu (doduše bez povređenog Kevina de Brujnea) dok su Hrvati razočarali navijače remijem sa nejakom Jermenijom. Iako su izabranici Zlatka Dalića izašli u gotovo najjačem sastavu protiv Jermena, nisu uspeli kvalitet da materijalizuju. Teško da će to uspeti i protiv „crvenih đavola“…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari