"Jutros sam bio na treningu, opet ću i sutra i prekosutra i svaki dan": Milojević se oglasio o mogućoj smeni 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je povodom informacija da klub iz Ljutice Bogdana želi da angažuje izraelskog trenera Baraka Bahara da ima ugovor sa crveno-belima do juna.

Prema navodima izraelskih medija Crvena zvezda je stupila u kontakt sa trenerom Makabija iz Haife, ekipom koja je ove sezone eliminisala srpski klub iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba“, izjavio je Miloš Milojević.

On je dodao da je trenutno fokusiran na Mladost iz Novog Sada, ekipom sa kojom se Zvezda sastaje u Superligi Srbije.

„Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran“, rekao je Milojević za Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari