Milošević: Ne smemo "poleteti" 1Foto: STARSPORT

Trener Partizana Savo Milošević je bio zadovoljan i nakon poraza od Olimpije (0:1), a posle utakmicom protiv Bordoa na kojoj je njegova ekipa uz dobru igru ostvarila pobedu (2:1) nije krio zadovoljstvo.

– Ekipa napreduje iz dana u dan. Iako je ovo najteža utakmica u fizičkom aspektu, pošto smo u poslednjih pet dana, osim meča sa Olimpijom, imali izuzetno teške treninge. Mogu da budem prezadovoljan, bez obzira na umor – rekao je Milošević.

Uz raspoloženog Sejdubu Sumu, odličan utisak ostavio je i novajlija Umar Sadik koji je postigao gol na praktično prvoj utakmici u dresu Partizana, pošto je protiv Olimpije igrao veoma malo.

– Pre neki dan sam rekao da dosta očekujemo od njega. Trebalo bi biti strpljiv, još je nespreman, tek ulazi u ritam. Dobro je što je dao gol, jer je uvek dobro kad špicevi to rade. Tražili smo špica koji će nam doneti dubinu. Imamo dobro nameštenu ekipu, dobro trčanje u zadnjem redu i veznoj liniji i možemo, u situaciji kad imamo igrača sposobnog da pobegne, da se čak vratimo par metara u zadnju zonu i koristimo prostor, sad je na nama da ga dignemo na još viši nivo – rekao je Milošević.

Šef struke crno – belih upozorava da posle dobre igre i pobede protiv Bordoa ne sme se „poleteti“.

– Samo, ne bih da pomislimo da smo ne znam šta uradili, ovo su pripreme, uvek je dobro ostvariti dobar rezultat, naročito protiv ozbiljnog kluba, ali to nam sad nije prioritet. Ovo mora da nam bude konstanta – tvrdi Milošević, koji sa svojim igračima privodi kraju pripreme za novu sezonu, u kojoj crno-beli pored osvajanja domaćeg prvenstva i odbrane Kupa žele do mesta u grupnoj fazi Lige Evrope.

Vuletić: Počinjemo pravnu bitku sa FSS

Dva meseca od njenog donošenja, Partizan je konačno dobio napismeno odluku o tome da se Crvenoj zvezdi prizna sporna titula šampiona iz 1946. godine.

– Članovi Komisije za pravna pitanja FSS na kraju su sveli obrazloženje na sedam redova, koje se može svesti na ovo: “Ako je sunčano, onda je sigurno i leto! Oni koji su se nadali da na ovakav način mogu da se ponašaju, a rekao bih da je ovo način koji u dobroj meri ukazuje na bahatost, neukost, pravno gaženje svih načela i normi, moraće da suoče sa činjenicom da ovako neće proći. FK Partizan počinje da broji rok, i to od juče, koji je predviđen za podnošenje odgovarajuće tužbe, koju ćemo podneti u najskorije vreme. Tužba će biti predata mesno nadležnom sudu, u ovom slučaju Osnovnom sudu, i tada ćemo započeti očigledno pravnu bitku – reakcija je potpredsednika crno-belih i profesora na beogradskom Pravnom fakultetu Vladimira Vuletića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari