Milošević: Zaslužena pobeda 1Foto: Beta/Medija centar Beograd

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Crvenu zvezdu i da su crno-beli ispunili sve taktičke zadatke.

„Mislim da smo zasluženo pobedili, u celom meču smo imali više igre, šuteve na gol, više smo pretili. Zamene su uspele da donesu prevagu a to je i bio cilj. Čestitam igračima na fenomenalnom odnosu čitavih 90 minuta. Čestitam igračima Zvezde na korektnoj igri“, rekao je Milošević posle utakmice za televiziju O2.

Partizan je kao domaćin pobedio Zvezdu sa 2:0, u utakmici devetog kola Super lige Srbije. Crno-beli su bili dominantni, imali su nekoliko prilika, a nisu dozvolili protivniku nijedan šut u okvir gola.

„Mi smo fizički jako spremna ekipa, namera je bila da izadjemo u prvom poluvremenu da ne primimo gol, a da ih u drugom pritisnemo trkački, pošto su potrošeni, imali su težak meč u Minhenu. Plan je na neki način bio ispunjen, danas smo taktički ispunili sve zadatke i zato smo ovako prošli“, naveo je Milošević.

Golove su postigli Sejduba Suma i Zoran Tošić, koji je postigao prvi gol u „večitom“ derbiju u karijeri.

„Mnogo nam znače tri boda, imali smo dva kiksa na početku prvenstva i izgubili smo korak za Crvenom zvezdom. Danas nam je samo pobeda bila u glavi, to se videlo od prvog minuta. Nagradio nas je bog, uspeli smo da postignemo dva gola“, rekao je Tošić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari