To što je Boško Đurovski i dalje zvanično trener Crvene zvezde i što niko iz kluba još od odlaska Dušana Bajevića nije ni spomenuo potragu za novim šefom, ne interesuje većinu ovdašnjih medija. Medijska histerija od pre dva meseca stoga preti da ponovo zavlada, ako već nije…Tada je „sedma sila“ svakodnevno promovisala drugog trenera, jednog dana vraćao se Zenga, drugog stizao Tardeli, a trećeg Kuper, čiji je dolazak na Zvezdinu klupu bio i „najizvesniji“.

To što je Boško Đurovski i dalje zvanično trener Crvene zvezde i što niko iz kluba još od odlaska Dušana Bajevića nije ni spomenuo potragu za novim šefom, ne interesuje većinu ovdašnjih medija. Medijska histerija od pre dva meseca stoga preti da ponovo zavlada, ako već nije…Tada je „sedma sila“ svakodnevno promovisala drugog trenera, jednog dana vraćao se Zenga, drugog stizao Tardeli, a trećeg Kuper, čiji je dolazak na Zvezdinu klupu bio i „najizvesniji“. Čak je nekoliko TV kanala u „head line“, pozivajući se na nezvanične izvore, saopštilo siguran dolazak Kupera u Zvezdu. I taman kada su se novinari spremili da čekaju argentinskog stručanjaka na aerodromu Nikola Tesla, po pitanju trenera prvi put se oglasio predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković i to rečima „Boško Đurovski ostaje trener“.
Iz ove priče niko nije izvukao pouku. I sada svi sve znaju, a niko ništa ne zna. Pozivajući se ponovo na nezvanične izvore ovoga puta klupi osvajača duple krune „blizu“ je Slavoljub Muslin, Valter Zenga je u igri, a nameće se i još jedan italijanski stručnjak Luiđi Del Neri?! A Boško Đurovski je opet otpisan i pored toga što je preuzeo ekipu u nezgodnom trenutku, izveo klub iz krize, usmerio ga na pravi put, savladao večitog rivala tri puta u mesec dana. Argument za njegovo ispadanje iz igre je neiskustvo u velikim takmičenjima kakvo je Liga šampiona, pa se bez ikakve zvanične potvrde i uz konstantnu upotebu reči-navodno dolazi do zaključka da čelnici iz Ljutice Bogdana žele da posao povere isključivo inostranom stručnjaku. Da li će tako i biti zna samo prvi čovek kluba Dragan Stojković, eventualno njegovi najbliži saradnici i -niko više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari