Na hipodromu u Bogatiću trijumfovao "Iron Boy" 1Hipodrom Bogatić Foto: youtube

Posle pobede u Šapcu na Uskrs, konj „Iron Boy“, vlasnika Zvonka Krajčinovića, u čijem je sedlu bio Aleksandar Šašić, trijumfovao je i na mačvanskom trkalištu u trci “Majski sastanak”, drugog trkačkog dana.

Druga je na cilju bila Varenna Storm, treći Tajson, dok se četvrti plasirao Paton Sur. U dvogodačkom okršaju u trci Kategorije V pod nazivom „Mladost“, pobedu je odnela Quick Angel, Branislave Rakić, sa Milanom Konkoljem u sedlu (1:03,7), koja je za dve i po dužine iza sebe ostavila grlo Sauron.

Treća je bila Best Lady, a četvrti Princ. U trci Memorijal Milutina Pajića-Muje, za trogoda i starija grla na 1.400 metara, startovalo je 11 galopera.

Pobedu je odnelo grlo Carlos Mascimento, Ergele Surčin (1:25,5). Nakon pobedničkog konja, kroz cilj je prošla Turbina, potom Fangio, pa Orao.

Siniša Pajić, sin Milutina Muje Pajića, predao je pobednički pehar Miroslavu Jovanoviću, treneru Ergele Surčin, i medalju Milanu Nikoliću.

U trci pod nazivom DPS Klas Group Klenje, osam četvorogodih i starijih konja bez pobede u Grup i Listed trkama, odmerili su snage na distanci od 1.400 metara.

Najuspešnija u ovom okršaju bila je Pietraia, vlasnika Rajka Jevremovića, sa džokejem Rizvanom Sakićem (1:25,6).

Drugo mesto zauzeo je Turn Me On, treći je bio Waslawi, a četvrti Goosebump. U trci Mačva, galopiralo je deset trogodaca bez plasmana u Grup i Listed trkama na 1.600 metara.

Trijumfovalo je grlo Betmen, vlasnika Adnana Muratovića, i džokej Goran Mešetović. Drugo i treće mesto zauzeli su Packman Bel i Colorado, dok je četvrti bio Kormanac.

Na trkalištu Konjičkog kluba „Mačvanin“, u nedelju, okupio se oko pedeset galopera koji su se pred brojnim ljubiteljima konjičkog sporta, nadmetali na travnatoj stazi u pet trka na distancama od 1.000 do 1.600 metara.

Sledeći trkački dan u Bogatiću, zakazan je za nedelju, 26. jun.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari