Gostovanjem u Kazahstanu i duelom protiv selekcije domaćina, koji je na programu 24. marta, seniorska reprezentacija Srbije nastaviće svoje učešće u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2008, a samo četiri dana kasnije, 28. marta, „orlovi“ će na stadionu Crvene zvezde ugostiti i najvećeg favorita za prvo mesto u grupi A, selekciju Portugala.

Gostovanjem u Kazahstanu i duelom protiv selekcije domaćina, koji je na programu 24. marta, seniorska reprezentacija Srbije nastaviće svoje učešće u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2008, a samo četiri dana kasnije, 28. marta, „orlovi“ će na stadionu Crvene zvezde ugostiti i najvećeg favorita za prvo mesto u grupi A, selekciju Portugala. U susret pomenutim kvalifikacionim izazovima, selektor Srbije Havijer Klemente će 17. marta saopštiti spisak igrača na koje će računati u ovim mečevima, na kom će se naći i Dejan Stanković iako nema pravo da igra protiv Kazahstana, a za dva dana kasnije zakazano je i okupljanje naših najboljih reprezentativaca.
Put Kazahstana „orlovi“ će krenuti 21.marta, a u FS Srbije je juče potvrđena i velika zainteresovanost navijača za meč Srbija – Portugal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari