Najveće kvote na svetu: Nemačka 2.25, Venecuela 2.00, Poljska 2.35 1Foto: Meridian

Manje od dve nedelje nas dele od početka dugo čekanog Evropskog prvenstva, a vreme je i za poslednje pripreme i provere reprezentacija.

Takmičenje ekipa starog kontinenta, kao što svi znate, odloženo je zbog pandemije virusa korona, pa je umesto leta 2020. godine, EURO zakazan za jun ove godine.

Prvenstvo će biti specifično po tome što se igra u 11 država i gradova, a 24 ekipe će se boriti za što bolji plasman, koje ovih dana ulaze u poslednje pripreme pred izlazak na veliku scenu.

Kao što ste i navikli, svaki put kada je sport u punom sjaju, Meridian vam donosi najveće kvote na svetu.

Ne zaboravite i na bonus dobrodošlice, pa tako ako još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs vreme je da to odmah učinite – registrujte se OVDE i preuzmite 1.500 DINARA bonusa za online klađenje.

Naravno, čeka vas i 100% BONUSA na depozit, pa eto prilike za zaradu!

A šta nas to sve čeka ovih dana?

POLJSKA – RUSIJA, KEC 2.35

(Utorak 20.45)

Poljska i Rusija će danas odmeriti snage i saznati u kakvom stanju dočekuju veliko takmičenje. Dve reprezentacije su poslednji put igrale baš na Evropskom prvenstvu i to 2012. godine. Obe ekipe su završile takmičenje u grupi, a rezultat utakmice bio je 1:1. Naravno, od tada su se sastavi dosta promenili, ali jedan igrač će i ove godine biti problem Rusima – Robert Levandovski. Glavna uzdanica Poljske biće, kao i uvek, udarna napadačka igla svoje ekipe.

NEMAČKA – DANSKA, KEC 2.25

(Sreda 21.00)

Sutra će svoj pripremni meč odigrati i Nemačka, čiji selektor Joakim Lev broji poslednje utakmice na toj funkciji. Nakon Evropskog prvenstva više neće sedeti na klupi reprezentacije, a na poslednjem takmičenju će pokušati da ponovi neke od uspeha koje je postigao. Pretposlednja priprema za Euro biće i jaka provera protiv Danske koja sa velikim ambicijama očekuje utakmice prvenstva na kojem je jedna od zemalja domaćina. Iskusna ekipa Nemačke važiće za jednog od favorita na takmičenju, samim tim je jasno da će i u prijateljskoj utakmici pokušati da stignu do pobede. Kvote da će Nemačka postati šampion Evrope pogledajte na meridianbet.rs.

BOLIVIJA – VENECUELA, KEC 2.00

(Četvrtak 22.00)

Za kraj nešto potpuno drugačije, selimo se na drugi kontinent, tačnije na Južnu Ameriku. U toku su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a iako je rana faza i do kraja ima još dosta da se igra, Bolivija i Venecuela se ne nalaze u dobroj situaciji i drastično će morati da promene rezultate. Ovaj meč bi mogao pobedniku da posluži kao „vetar u leđa“ pred nastavak kvalifikacija. Takođe, za obe ekipe sledi Kopa Amerika – prvenstvo Južne Amerike, a dueli kvalifikacija poslužiće kao priprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari