Napadač Ben na pragu Zvezde 1Foto:vikipedia

Ako ne krene nešto po zlu, Crvena zvezda bi sutra mogla da ozvaniči prvo pojačanje u ovom zimskom prelaznom roku i to u liku El Fardua Bena.

Veći deo transfera napadača Olimpijakosa je dogovoren, ostalo je još samo da se utanače detalji posla između crveno-belih iz Atine i Beograda, pa da bude ispunjena velika želja trenera lidera srpskog prvenstva Vladana Milojevića.

NJega je ovaj dvadesetosmogodišnji centarfor očarao s dva gola u letošnjem dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom, a naš klub nije digao ruke od njega ni zbog male minutaže u jesenjem delu sezone, zbog odbijanja produžetka saradnje sa grčkim velikanom.

Ben je skupio svega četiri meča u domaćim takmičenjima i još šest u Evropi, ali Milojević očekuje mnogo od igrača s kojim je sarađivao u Panioniosu. Visina sportskih ugovora u Srbiji su u tajna, ali obavešteni kažu da će Zvezdu ova kupovina koštati 500.000 evra (u ratama), a da će momak sa Komorskih ostrva za tri godine zaraditi oko milion evra (plus razni bonusi i premije).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari