Neću žuriti sa odlukom 1Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Bogdan Bogdanović bi narednog leta mogao da postane ograničeno slobodan agent, ukoliko do 30. juna ne odgovori pozitivno na maksimalnu ponudu Sakramento Kingsa u vidu 51.400,000 dolara za četiri godine.

U tom slučaju, mogao bi da bira sredinu u kojoj bi potpisao ugovor za nekih tridesetak miliona dolara više, jer Kingsi verovatno ne bi mogli da ispariraju tako bogatim ponudama, kojih će sigurno biti. Nedugo nakon pisanja lokalnog „Sacramento Bee“ Bogdanović se oglasio i potvrdio da mu je tim iz Kalifornije već ponudio pomenutu opciju.

– Želeo bih da ostanem. Svi znaju da volim Sakramento. Svi vole da budu ovde. Ovo je odlična grupa momaka. Srećan sam i bio sam srećan svih ovih godina, ali ne želim da išta požurujem – rekao je Bogdanović.

Bogdanović je potvrdio da su mu Kingsi ponudili maksimalan ugovor u vrednosti od 51.400.000 dolara.

– Da, ponudili su mi, ali sačekaćemo pa ćemo videti. Možda potpišemo sutra, možda za mesec dana. Ko zna? Videćemo – ostavio je sve mogućnosti otvorenim.

Srpski as je naglasio da nije upućen u moguće ponude koje bi dobio narednog leta od drugih klubova u NBA, kao i da će njegova odluka zavisiti od toga u kom će se pravcu razvijati klub.

– Ne znam ništa oko toga. Samo želim da vidim šta se dešava sa timom, u kom pravcu idemo i naravno da želim da budem deo ove franšize. Nisam fokusiran samo na ugovor. To je posao za mog agenta. Svi koji me znaju, znaju da novac nije prva stvar na mom umu. Važan je, naravno, ali nije uvek najvažniji – podvukao je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari