Mada iz vrha klupske uprave stižu uveravanja da će Nenad Đorđević i sledeće sezone predvoditi odbranu srpskog šampiona, sam štoper crno-belih nije još načisto da li ostaje u Partizanu.
– Do prozivke, sledećeg ponedeljka, trebalo bi da znam ostajem li ili odlazim. S jedne strane voleo bih da i dalje budem u klubu koji mi je sve dao i koji mnogo volim, ali u isto vreme moram da vodim računa o svojoj porodici i njenog egzistenciji.

Mada iz vrha klupske uprave stižu uveravanja da će Nenad Đorđević i sledeće sezone predvoditi odbranu srpskog šampiona, sam štoper crno-belih nije još načisto da li ostaje u Partizanu.
– Do prozivke, sledećeg ponedeljka, trebalo bi da znam ostajem li ili odlazim. S jedne strane voleo bih da i dalje budem u klubu koji mi je sve dao i koji mnogo volim, ali u isto vreme moram da vodim računa o svojoj porodici i njenog egzistenciji. Nije sve u parama, ali novac je jedan od glavnih faktora u donošenju profesionalnih odluka nas sportista. Pogotovo u mojim godinama – kaže iskusni defanzivac, koji, po slovu zimus sklopljenog ugovora, ima mogućnost i pravo da ode pre njegovog isteka, ako nađe klub koji će platiti propisano obeštećenje. Najbolji Partizanov pojedinac u prolećnom delu sezone predočio je finansijske uslove saradnje sadašnjem klubu, ali i zainteresovanim ekipama iz inostranstva.

Babić ponudio ostavku

Poslednja sednica Upravnog odbora Partizana bila je poprište verbalnog sukoba njegovih članova Ratomira Babića i Bojana Radovanovića, koji se umalo pretvorio u fizički obračun dvojice čelnika crno-belih. Epilog – ponuđena ostavka Babića.

– Stavio sam na raspolaganje svoje članstvo u Upravnom odboru, a on će odlučiti da li sam mu potreban ili ne. To je sve što mogu i hoću da kažem, jer ne bih da pravim problem ni klubu ni sebi. Za ostalo se obratite predsedniku – kratak je juče bio Babić. S Tomislavom Karadžićem bilo je, međutim, nemoguće stupiti u kontakt, baš kao i sa Radovanovićem, zbog čega smo ostali uskraćeni za potvrdu ili demantij optužbi ovog drugog, od kojih je najintrigantinija tvrdnja da su pojedini članovi UO klubu dali novac na zajam, kako bi se okoristili kroz njegov povraćaj ili kupovinu akcija u privatizaciji.

– Hvala bogu, postoji veliko interesovanje klubova iz inostranstva, posle verovatno najbolje polusezone u mojoj karijeri. S dva kluba, ipak, najozbiljnije pregovaram.
Partizan je treći. Svima sam dao svoje uslove i sada čekam da se izjasne o njima. Vrlo je moguće da ću ostati u Humskoj, što je moja intimna želja, ali lako može da se desi i da promenim dres. Šanse su pola-pola. Zato, ne bih još da se izjašnjavam, niti dajem bilo kakva obećanja – odlaže konačnu odluku Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari