Selektor muške odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković saopštio je spisak od 15 igrača koje će povesti na pripreme za Evropsko prvenstvo koje se održava u Rusiji od 6. do 16. septembra. Primetan je povratak kapitena Nikole Grbića, koji će biti na raspolaganju selektoru, a osim njega nema većih promena u odnosu na tim koji je nastupao u nedavno završenoj Svetskoj ligi.

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković saopštio je spisak od 15 igrača koje će povesti na pripreme za Evropsko prvenstvo koje se održava u Rusiji od 6. do 16. septembra. Primetan je povratak kapitena Nikole Grbića, koji će biti na raspolaganju selektoru, a osim njega nema većih promena u odnosu na tim koji je nastupao u nedavno završenoj Svetskoj ligi. Na spisku se nalaze:
TEHNIČARI: Nikola Grbić, Vlado Petković, LIBERO: Marko Samardžić, KOREKTORI: Ivan Miljković, Tomislav Dokić, Saša Starović, BLOKERI: Andrija Gerić, Novica Bjelica, Dragan Stanković, Marko Podraščanin, PRIMAČI: Slobodan Boškan, Bojan Janić, Nikola Kovačević, Miloš Nikić, Nemanja Petrić. Reprezentacija Srbije pripreme za predstojeće EP započeće 19. jula, a planom je predviđeno da plavi u Beogradu treniraju do 23. jula, kada je planiran polazak na Kopaonik, gde bi trebalo da se zadrže do 4. avgusta, nakon čega sledi povratak u srpsku prestonicu. Posle toga naša selekcija putuje na Vagnerov memorijal u Poljsku, potom sledi povratak u Beograd, pa odlazak u Italiju na završni deo priprema (26 – 31. avgust). Put u Rusiju planiran je za 4. septembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari