Bruks: Bila mi je čast da budem deo ovog tima 1 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpska košarkašica Jelena Bruks rekla je danas da joj je bila čast što bila deo nacionalnog tima i istakla da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena.

„Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovog tima“, rekla je Bruks posle poraza od Francuske u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju i svoje poslednje utakmice u dresu reprezentacije.

Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Bruks je navela da je Francuska danas bila bolja.

„Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan. Ponosna sam na sve saigračice i stručni štab“, rekla je Bruks, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

„Ponosna sam što sam iz Srbije i ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u meni uvek imati najvećeg navijača. Nadam se da će devojke koje će nositi dres Srbije u budućnosti moći da nastave sve ono što smo mi započeli“, zaključila je Bruks.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u borbi za treće mesto doživela je poraz od selekcije Francuske rezultatom 91:76 i time ostala bez medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a košarkašicama Jeleni Bruks i Sonji Vasić to je bila poslednja utakmica u nacionalnom dresu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari