Partizan "osigurao" Popovića 1foto: Starsport.rs ©

Mladi golman kluba iz Humske odličnim odbranama zaslužio produžetak saradnje sa crno-belima do 2024. godine.

Od kako je na samom početku sezone preuzeo golmanske rukavice od prekaljenog kapitena Vladimira Stojkovića, prodatog u Saudijsku Arabiju, Aleksandar Popović ne prestaje da oduševljava svojim odbranama, pa mu je Partizan postojeći ugovor produžio do 2024. godine.

Ne volim mnogo da govorim mimo terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu mog tima. Ali, ne mogu da se ne zahvalim svima na ukazanom poverenju, počevši od mog trenera golmana Nemanje Jovšića, šefa Stanojevića, uprave kluba i naravno, mojim saigračima i navijačima.

„Od prvog trenutka kada sam stao na gol imao sam njihovu podršku, a to je meni kao mladom golmanu mnogo značilo. Vreme i rad će doneti još bolje rezultate“, prokomentarisao je 21 leto star čuvar mreže kluba iz Humske, čiji je stari ugovor isticao sledećeg leta.

Popović je u prvom timu srpskog vicešampiona debitovao kod Sava Miloševića, a kao jednom od dvojice obaveznih bonus igrača (fudbaleri do 21. godine) šansu je nastavio da mu daje i Aleksandar Stanojević. Ovu sezonu je počeo kao rezervna „jedinica“, da bi ga transfer Stojkovića bacio u „vatru“. Dočekao se na obe noge, a njegova hladnokvnost, refleski i racionalnost toliko daju sigurnost ostatku tima da je uprava htela i uspela da preudpredi njegov eventualni odlazak pre vremena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari