Partizan raskinuo ugovor sa Sumom

Nakon prepucavanja preko medija

Ostavite komentar


  1. Bitno je da su tu Holender i Lutovac.Stanojevic je covek „paranoja“.Suma je bio jedan od malog broja fudbalera koji su ginuli za Partizan.Čuj nije ga niko ovlastio da Kaze sta ga muci,a trenera neko ovlastio da bruka Partizan.Suma je samom pticom pokazao koliko voli da igra za Partizan,da je neki los lik mogao je da curi,plata ide bas ga briga.Asano,Suma da vidimo ko je sledeći.

  2. Stvarno katastrofa, Stanojeviću i Ilijevu, ako sada ne prođete u ligi konferencije i ne osvojite prvenstvo, gubite se iz kluba da vas više nikada ne vidimo. Sramno je to da igrača majstora fudbala Sumu najurite kao nepoželjnog u klubu. Partizan osim do nekle Natka takvog umetnika nema. Nastavlja se dalje tradicija da se igrači maltreriraju koji vole klub. To je prvo urađeno sa Filipom Stevanovićem, a sada sa Sumom. Stvarno je žalosno što se pojedinim igračima radi. Ali ako ne uspete da osvojite prvenstvo i plasirati se u ligi konferencije dalje, gubite se ti Stanojeviću, zajedno sa ovom bagrom iz kluba Ilijevim, da vas ne gledamo.

  3. Žao mi je Sume ali Partizan je iznad svega. Verovatno je razgovarano sa njim ali nije vredelo. Želim Partizanu mnogo uspeha i titulu.

  4. Ocito u Partizanu ne znaju da postupaju sa strancima. Aasano,a sada Suma… Uvek je, po njima, kriv fudbaler. A da li je tako? Malo se preispitajte gopodo, svaki novi trener vam vodi politiku kako on hoće… Obzdajte Stanojevića i njegovo nipodaštavanje igrača. Suma je olatio ceh… Ko je sledeći?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.