Ekipa Crvene zvezde, osvajača „duple krune“ u prvom fudbalskom šampionatu Srbije, savladala je u subotu, u okviru 31. kola Meridian Superlige, tim apatinske Mladosti sa 1:0.Izabranici Boška Đurovskog, koji je Apatincima suprotstavio znatno podmlađen sastav, do pobede su stigli zahvaljujući pogotku rezerviste Miloša Reljića u poslednjem minutu susreta.

Ekipa Crvene zvezde, osvajača „duple krune“ u prvom fudbalskom šampionatu Srbije, savladala je u subotu, u okviru 31. kola Meridian Superlige, tim apatinske Mladosti sa 1:0.Izabranici Boška Đurovskog, koji je Apatincima suprotstavio znatno podmlađen sastav, do pobede su stigli zahvaljujući pogotku rezerviste Miloša Reljića u poslednjem minutu susreta. Hrabar potez trenera crveno-belih, koji je u startnu postavu uvrstio i dvojicu omladinaca, i nova pobeda, ipak će ostati u senci povrede koju je početkom drugog poluvremena doživeo kapiten Crvene zvezde u ovom meču – Marko Perović.
Perović je u 57. minutu meča bio u duelu sa fudbalerom Mladosti Nenadom Miškovićem. Start je bio bezazlen, ali je Perović pao i odmah potražio lekarsku pomoć. Nedugo zatim konstatovani su mu prelomi obe potkolenične kosti, zbog čega će morati odmah da bude operisan , potom sledi i rehabilitacija, pa je sasvim izvesno da će vezista crveno – belih propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Holandiji za mlade selekcije.
Perović je bio među 30 potencijalnih kandidata sa šireg spiska selektora Miroslava Đukića za EP u Holandiji, koje za Srbiju počinje 11. juna, utakmicom protiv Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari