Košarkaši Filadelfije su pobedili Nagetse 108:97 i tako došli tek do četvrte pobede u poslednje 23 utakmice, a Alen Ajverson koji je održao svoj prosek od 30 poena, koje je postigao za svoj novi tim Denver, morao je pre kraja meča zbog dve tehničke greške da napusti parket. Ekipu Siksersa predvodili su Korver sa 26 i Andre Miler sa 17 poena i 10 asistencija.

Košarkaši Filadelfije su pobedili Nagetse 108:97 i tako došli tek do četvrte pobede u poslednje 23 utakmice, a Alen Ajverson koji je održao svoj prosek od 30 poena, koje je postigao za svoj novi tim Denver, morao je pre kraja meča zbog dve tehničke greške da napusti parket. Ekipu Siksersa predvodili su Korver sa 26 i Andre Miler sa 17 poena i 10 asistencija. Finiks je u najdramatičnijem meču večeri pobedio Čikago 97:96 trojkom Leandrinja Barbose uz zvuk sirene, tako da je 41 poen Bena Gordona za Bulse na kraju bio uzaludan. Dalas je došao i do 11.uzastopne pobede u meču sa ove godine slabim Sijetlom, dok je Golden Stejt bio siguran u delu sa Šarlotom zahvaljujući još jednoj odličnoj utakmici Berona Dejvisa ( 29 poena i po 7 skokova i asistencija).
Od igrača iz Srbije, Darko Miličić je postigao pet poena u pobedi Orlanda, a Pavlović samo jedan u tesnom trijumfu Kavalirsa nad San Antonio Sparsima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari