Pobede Zvezde i Proletera u Super ligi 1Foto: Pixabay/StockSnap

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Napredak sa 3:0, u utakmici 26. kola Super lige Srbije. Domaći su poveli u 22. minutu golom Tomanea, a zatim je Radovan Pankov pet minuta kasnije promašio penal. Drugi gol postigao je Željko Gavrić u 53. minutu, a konačan rezultat postavio je Mirko Ivanić u 88. minutu.

Zvezda ima 22 pobede i prva je na tabeli sa 69 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana. Napredak je nastavio seriju utakmica bez pobede, pa posle 14. poraza zauzima 12. mesto na tabeli sa 26 bodova.

Fudbaleri Proletera pobedili su na svom terenu Rad sa 5:0.

Proleter je poveo u 30. minutu golom Uglješe Radinovića iz penala, a prednost je udvostručio Milan Mirosavljev pogotkom u 51. Dva minuta kasnije treći gol postigao je Siniša Babić, a zatim je strelac u 66. minutu bio Dušan Joković. Konačan rezultat postavio je Anes Rušević u 90. minutu.

Proleter je 11. na tabeli sa 28 bodova, a Rad je posle 19. poraza pretposlednji sa 15 bodova.

Ranije danas Partizan je pobedio Voždovac sa 2:1, a istim rezultatom TSC je pobedio Radnik. Javor i Čukarički odigrali su 2:2, a nerešeno je bilo i u duelu Spartaka i Vojvodine. Radnički je u Nišu pobedio Mačvu sa 3:1, a Mladost je pobedila Indjiju sa 2:1.

Sve utakmice igrane su bez prisustva publike u pokušaju sprečavanja širenja korona virusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari