Očekujemo još jednu pobedu. Bez obzira što je prvo kolo, mislim da smo favoriti, da smo bolja ekipa, ali to bi trebalo da pokažemo na terenu. Mislim da smo bolji nego jesenas. Novim igračima smo dobili konkurenciju u ekipi i to bi trebalo da doprinese kvalitetu. Igrači su svesni da smo došli do pozicije iz koje ne možemo mnogo toga da napravimo. Imamo 19 pobeda u nizu, ali mi bismo voleli još više da napredujemo, da postavimo neke nove rekorde i ostanemo zabeleženi u istoriji Crvene zvezde – istakao je Božović.

On je dodao da bi igrači trebalo da misle samo o dešavanjima na terenu jer je finansijska situacija stabilnija. Strateg Zvezde je konstatovao da je sastav iz Lučana neugodan protivnik, sa trenerom koji ima dug staž, priznaje da ih nije gledao, ali da bi domaćini bez obzira na sve trebalo da nametnu svoj ritam i da bi u tom slučaju sve zavisilo od njih. Kada su u pitanju novajlije, Božović puno očekuje od Brazilca Edsona, što je opisao u svom stilu, ali i od Makedonca Babunskog i Francuz Le Talek.

Mislim da ekipa sa njima deluje bolje, ali to treba da pokažemo na terenu. Novi igrači pojačali su konkurenciju u timu i svakako očekujem još bolje igre u prolećnom delu sezone. Pitaću Edsona da li je spreman, mislim da može da odigra 78 minuta i 25 sekundi. Nemamo povređenih igrača, domaćini smo i protivnik treba da se prilagodi nama – rekao je Božović.