Poraz rukometaša od Slovenije 1Foto: Rukometni savez Srbije

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Murskoj Soboti od Slovenije sa 36:32 (15:15) u prijateljskom meču odigranom u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo Evrope u Hrvatskoj.

Izabranici selektora Jovice Cvetkovića 40 minuta su igrali ravnopravno sa trećom reprezentacijom sveta, ali su Slovenci u poslednjih 20 minuta uspeli da se odlepe i da mirno privedu utakmicu kraju.

U 38. minutu domaćini su vodili sa 21:20, ali je tada usledio pad u igri našeg tima. Slovenci su iskoristili nekoliko odbrana Urbana Lesjaka i serijom od 4:0 slomili su otpor srpskih rukometaša.

Drugi meč ovih rivala na programu je u sredu od 18 časova u Velenju i za obe ekipe to će biti poslednja provera pred put u Hrvatsku.

Slovenija: Skok (9 odbrana), Lesjak (6 odbrana), Blagotinšek 5, Heningman 2, Marguč 5, Janc 8, Cingesar 3, Cehte, Medved 2, Zarabec, Bezjak 2, Grebenc 2, Žabić 1, Mačkovšek 2, Leban 1, Suholeznik 2, Mlakar 1.

Srbija: Cupara (14 odbrana), Ivanišević (1 odbrana), Šešum 2, Đukić, Nenadić 4, Radivojević 3, Marković 2, Đorđić 5, Stojković, N. Ilić 4, Zelenović 3, Beljanski 2, Marsenić 2, Obradović, Vujin 3, Jovanović 2. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari