Ana Ivanović neće igrati na turniru u Rimu zbog povrede skočnog zgloba koju je zadobila u finalu Katar opena u Berlinu. Od ove nedelje osma teniserka sveta je odustala od učešća na turniru koji se igra za nagradni fond od 1,3 miliona dolara, nakon što je juče pre podne na treningu ponovo osetila bol u nozi.

Ana Ivanović neće igrati na turniru u Rimu zbog povrede skočnog zgloba koju je zadobila u finalu Katar opena u Berlinu. Od ove nedelje osma teniserka sveta je odustala od učešća na turniru koji se igra za nagradni fond od 1,3 miliona dolara, nakon što je juče pre podne na treningu ponovo osetila bol u nozi. Iako su prognoze lekara nakon pet terapija bile pozitivne, Ivanovićeva nije bila spremna da sinoć odigra meč prvog kola protiv Katarine Bondarenko.
– Razočarana sam što moram da se povučem sa ovog turnira, posebno zbog toga što sam ga propustila prošle godine. Bila sam u dobroj formi nakon osvajanja Berlina, tako da je frustrirajuće što ne mogu da igram. Bol je preveliki. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati kako igram. Sve ovo je deo tenisa – rekla je Ana Ivanović.
Šampionka Berlina ističe kako će joj sada najvažnije biti da se oporavi i dobro pripremi za naredni grend slem u Parizu – Rolan Garos, koji počinje za dve nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari