Maksimalnim skorom od tri pobede u tri meča fudbaleri Crvene zvezde zaključili su prvu fazu priprema za nastavak sezone. U španskoj Marbelji, izabranici Dušana Bajevića bili su bolji od Šahtjora, Lucerna i na kraju starog dužnika iz kvalifikacija za ligu UEFA, ruskog Zenita. Iako je prerano pričati o igri i formi crveno-belih, ovi trijumfi su svakako znak da pripreme idu u pravom smeru.

Maksimalnim skorom od tri pobede u tri meča fudbaleri Crvene zvezde zaključili su prvu fazu priprema za nastavak sezone. U španskoj Marbelji, izabranici Dušana Bajevića bili su bolji od Šahtjora, Lucerna i na kraju starog dužnika iz kvalifikacija za ligu UEFA, ruskog Zenita. Iako je prerano pričati o igri i formi crveno-belih, ovi trijumfi su svakako znak da pripreme idu u pravom smeru. Fazu rada u kojoj je akcenat bio prevashodno na sticanju fizičke snage, Zvezdin strateg Dušan Bajević ocenio je kao zadovoljavajuću.
– Dobro je što smo prvi deo priprema završili još jednom pobedom. Od rezultata me više raduje rad, kao i zalaganje i odnos igrača prema igri. Svakako da nas dosadašnji rezulati ne smeju opustiti – istakao je šef struke crveno-belih. Kormiral Crvene zvezde dodao je i da ima stvari koje se mogu i moraju poboljšati, te da će se sa tim elementima dublje baviti u nastavku priprema. – Sigurno je da može i treba još bolje. Imamo dosta vremena i nadam se da ćemo do početka prolećnog dela sezone otkloniti sve nedostatke u igri. Na pola smo priprema i sve što smo do sada uradili treba da nam bude motiv više kako bismo nastavili sa ovakvim radom – rekao je Bajević.
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su se vratili u Beograd. U prestonici će predahnuti četiri dana, a već u petak im predstoji put na Kipar, preciznije Nikoziju, koja će biti baza druge faze priprema srpskog šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari