Iako je pre dva dana najavio da će izaći pred medije i konačno dati odgovore na više puta postavljena pitanja – da li će, kada će i eventulano zašto će podneti ostavku na mesto generalnog sekretara Crvene zvezde, Nebojša Leković nije ispoštovao dogovor, t.j. odlučio je da ćuti do daljnjeg, preciznije još najmanje tri-četiri dana.

Iako je pre dva dana najavio da će izaći pred medije i konačno dati odgovore na više puta postavljena pitanja – da li će, kada će i eventulano zašto će podneti ostavku na mesto generalnog sekretara Crvene zvezde, Nebojša Leković nije ispoštovao dogovor, t.j. odlučio je da ćuti do daljnjeg, preciznije još najmanje tri-četiri dana. Sudeći prema njegovom obrazloženju, koje je preneo portparol kluba Milan Bošković, stiče se utisak je još uvek aktuelnom generalnom sekretaru crveno-belih potrebno zeleno svetlo predsednika Dragana Stojkovića ne bi li progovorio… Inače, njih dvojica se mimoilaze već punih mesec dana – najpre je Stojković bio na odmoru, po njegovom povratku na posao Leković je uzeo predah, da bi baš u trenutku kada je trebalo konačno da se sretnu (juče) prvi čovek crveno-belih (otputovao u Francusku)…

Šampion od danas u Španiji

Fudbaleri Crvene zvezde u ranim jutarnjim satima krenuli su put španske Marbelje, gde će obaviti prvi deo priprema za prolećni deo sezone. Stručni štab lidera na tabeli je odlučio da na pripreme povede čak 26 igrača koji će pokušati da se nametnu za mesto u timu u nastavku sezone – Ranđelović, Banović, Radivojević, Miladinović, Joksimović, Adamović, Basta, Anđelković, Tutorić, Pantić, Gaj, Đorđević, Milijaš, Milovanović, Trajković, Kastiljo, Trišović, Tadeu, Perović, Georgijev, Burzanović, Suzuki, Purović, Đokić, Rašković i Ailton. Tokom prve faze priprema, Crvena zvezda će odigrati i tri kontrolne utakmice. U Marbelji Zvezda će boraviti do 28. januara.

– Ne postoji sukob između predsednika i mene. Odlučio sam da sačekam da se on vrati iz Pariza, razgovaraćemo o svemu i onda ću izaći pred novinare. To je najbolji način da se izbegnu spekulacije u medijima – rekao je Leković, a preneo Milan Bošković.
Ovakav potez Nebojše Lekovića je sve samo ne najbolji način da se izbegnu rekla-kazala priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari