RAĐEN: Još samo 24 sata su ostala do duela našeg Partizan Rajfajzena i dubrovačkog Juga u polufinalu vaterpolo Evrolige. Novi (stari) prvak Hrvatske i branilac trofeja u ovom prestižnom takmičenju zbog iskustva velikog broja osvajača zlata na nedavnom SP u reprezentativnoj konkurenciji važi za velikog favorita na papiru, ali se ni Emil Nikolić i njegovi izabranici ne usuđuju da najave sigurno slavlje nad klincima sa Banjice.

RAĐEN: Još samo 24 sata su ostala do duela našeg Partizan Rajfajzena i dubrovačkog Juga u polufinalu vaterpolo Evrolige. Novi (stari) prvak Hrvatske i branilac trofeja u ovom prestižnom takmičenju zbog iskustva velikog broja osvajača zlata na nedavnom SP u reprezentativnoj konkurenciji važi za velikog favorita na papiru, ali se ni Emil Nikolić i njegovi izabranici ne usuđuju da najave sigurno slavlje nad klincima sa Banjice. Sjajni niz pobeda i igara crno-belih u dosadašnjem toku takmičenja i odsustvo rezultatskog imperativa daju beogradskoj ekipi pravo da se nadaju osveti za neuspeh u duelu sa istim rivalom u istoj fazi Evrolige, prošle godine.
– Samim plasmanom na fajnal-for opravdali smo klupska očekivanja u ovoj sezoni. Ali ne želimo da se zaustavimo. Hoćemo da uradimo ono što nismo uspeli prošle godine – pobedimo Dubrovčane i odlučujemo o tituli evropskog prvaka. To ne bi predstavljalo nikakvo iznenađenje, jer dobro poznajemo rivala, imamo potreban kvalitet, iskustvo sticano u jakim mečevima i motivaciju na najvišem nivou. Samo da ostanemo zdravi, mirne glave i do kraja ispoštujemo dogovorenu taktiku – ne skriva optimizam Nikola Rađen, koji je sa saigračima proteklih dana u Milanu sparingovao sa italijanskim Pro Rekom, takođe učesnikom završnog turnira. Za trofej će se boriti i grčki Olimpijakos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari