Saša Zdjelar: Nije mi problem što sa klupe ulazim u igru 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zbog poštenog odnosa prema crno-belom dresu, ispoljenim fudbalskim kvalitetima tokom godina provedenih u Humskoj, u Partizanu su letos, nevoljno, ali ipak korektno, izašli u susret Saši Zdjelaru da karijeru nastavi u moskovskom CSKA. Ruski gigant je crno-belima prosledio propisanih 500 hiljada evra, a za uzvrat dobio iskusnog zadnjeg veznog. Ipak, period privikavanja na ruski kluspki fudbal, za potencijalnog reprezentativca Srbije ide nešto sporije od očekivanog, zbog čega je još uvek u ulozi rezerve, iako se očekivalo da će se brzo izoboriti za mesto u startnoj postavi.

Za razliku od Milana Gajića, koji je po prelasku iz Crvene zvezde, dobio poverenje od strane trenera Fedotova na poziciji startnog desnog beka, Zdjelar uglavnom ulazi sa klupe, u poslednjih petnaestak minuta utakmice.

„Fedotov je izuzetan trener i on najbolje zna šta treba da radi. Meni nije problem što za sada ulazim s klupe u igru“, strpljiv je 27-godišnji fudbaler, igrački stasao u OFK Beogradu.

CSKA je na dobar način počeo sezonu, u rezultatskom smislu jedino nije slavio u derbiju sa Zenitom, ali je pokazao, da bi posle niza godina, mogao da bude kandidat za titulu.

„Još je rano da razmišljamo o tome. Prvenstvo je tek počelo, šest kola je samo prošlo, ima još mnogo da se igra. Moramo da pokažemo naš karakter, da idemo korak po korak. I onda će nam se san zvani titula ostvariti. Moramo da nastavimo da radimo, pa ćemo u drugom delu sezone pričati o šansama za pehar“, oprezan je Zdjelar, poučen, verovanto, i iskustvom u dresu Partizana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari