U iščekivanju revanš meča četvrtfinala Evrolige, sa italijanskim Posilipom naredne srede na njihovoj Banjici, vaterpolisti Partizan Rajfajzena su ove nedelje, pobedom nad ekipom Beograda, potvrdili očekivano osvajanje prve šampionske titule u Srbiji od njenog osamostaljivanja. Sa sedam trijumfa u isto toliko utakmica, Prlainović i društvo su, tri kola pre kraja prvenstva, doneli 20.

U iščekivanju revanš meča četvrtfinala Evrolige, sa italijanskim Posilipom naredne srede na njihovoj Banjici, vaterpolisti Partizan Rajfajzena su ove nedelje, pobedom nad ekipom Beograda, potvrdili očekivano osvajanje prve šampionske titule u Srbiji od njenog osamostaljivanja. Sa sedam trijumfa u isto toliko utakmica, Prlainović i društvo su, tri kola pre kraja prvenstva, doneli 20. naslov prvaka u istoriji kluba.
– Bez obzira na kvalitet takmičenja, ova titula ima posebnu dimenziju, jer je prva u samostalnoj Srbiji. Ispisali smo novu stranicu u bogatoj istoriji našeg kluba – ponosan je trener crno-belih Dejan Udovičić, koji se pre nekoliko meseci sa svojim pulenima prošetao i kroz nacionalni Kup. Mladi stručnjak najbolje domaće vaterpolo ekipe, od prošle godine i selektor naše A reprezentacije, s istim zadovoljstvom rezimira i ostatak sezone.
– Partizan je ove sezone uradio očekivano. Osvojili smo duplu krunu i plasirali se među osam najboljih ekipa u Evropi, što nam je omogućilo direktan prolaz u Evroligu sledeće takmičarske godine, ali i obezbedilo učešće u kvalifikacijama jednom klubu iz Srbije – naglašava Udovičić, koji uveliko radi na taktici za drugi duel sa Posilipom.
Meč u Napulju pripao je Filipoviću i kolegama (7:6), a oni koji bi da ih podrže u borbi za fajnal-for mogu to da urade za 350 i 650 dinara. Karte se prodaju na bazenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari