Uprkos pričama po kojima je bliži odlasku no ostanku u klubu sa Stamford Bridža, vezista Čelsija Frenk Lampard odbija mogućnost napuštanja londonskog kluba uz konstataciju da se tu oseća najbolje i nema nameru da menja sredinu.
– Želim da ostanem u Čelsiju. Taj klub i moja porodica su u poslednjih šest godina bili i jesu moj život.

Uprkos pričama po kojima je bliži odlasku no ostanku u klubu sa Stamford Bridža, vezista Čelsija Frenk Lampard odbija mogućnost napuštanja londonskog kluba uz konstataciju da se tu oseća najbolje i nema nameru da menja sredinu.
– Želim da ostanem u Čelsiju. Taj klub i moja porodica su u poslednjih šest godina bili i jesu moj život. Nikada nisam želeo i ne nameravam da napustim klub jer ovde imam sve što mi u životu treba – rekao je on.
Podsetimo, svakojake priče o odlasku Lamparda iz redova aktuelnog evropskog šampiona podgrejavane su činjenicom da čelnici kluba odugovlače sa potpisivanjem odnosno produženjem postojećeg ugovora sa jednim od najboljih fudbalera plavaca u poslednjih nekoliko sezona.
– Ne znam šta se dešava, nisam zabrinut, ali me nervira što se svi drugi brinu oko moje budućnosti – dodao je Lampard.
Za mladog prvotimca Arsenala Tea Volkota povreda koju je doživeo u nedeljnom premijerligaškom meču protiv Evertona znači odsustvo sa terena do kraja goidne, jer prema rečima menadžera „tobdžija“ Arsena Vengera, on se sa tom ozledom dugo mučio, a za vikend se stvar samo pogoršala.
– Dok nije oštetio rame bio je dobar, sada je samo 50 odsto od onoga što je bio. Bio je na terenu svega deset minuta kada je oštetio rame, ne može se fudbal igrati tako. Za njega je sezona završena – rekao je francuski stručnjak, a mladi Volkot bi danas trebalo da bude podvrgnut operaciji ramena.
Sa druge strane, Venger se osvrnuo na još jednu u nizu bledih partija svoje ekipe.
– Duh je bio odličan, ali nismo stvarali šanse. U poslednje vreme nam se stalno dešava da gubimo mečeve u poslednjim minutima. Jednostavno, nemamo dovoljno zrelosti da se suočimo sa time – završio je Venger.
Kako prenosi engleski list Pipl, gazda londonskog Čelsija, aktuelnog prvaka Engleske, Roman Abramovič želi da strateg Barselone Frank Rajkard ovog leta na klupi plavaca zameni portugalskog stručnjaka Žozea Murinja.
List, naime, navodi da ruski milijarder uveliko radi na listi potencijalnih Murinjovih naslednika, a prema njima holandski stručnjak nalazi se na samom njenom vrhu. Naravno, sve će biti poznatije na kraju sezone, kada se zapravo i vidi da li će Portugalac zaista ai napustiti Stamford Bridž. Mediji sa Ostrva su ga odavno „razveli“ od Abramoviča, ostaje da se vidi da li će se na leto veliki razlaz zaista i desiti. Inače, pored Rajkarda se, prema ovom magazinu, na listi potencijalnih trenera plavaca nalazi i Ronald Kuman.
Predsednik Barselone Đoan Laporta odlučan je u nameri da katalonski klub u skorije vreme postane vodeći brend u svetu, kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na planeti. On je, naime, najavio pojačane marketinške aktivnosti širom planete, kako bi propagirao i reklamirao Barsu.
– Barselona se mora „useliti“ u svako domaćinstvo na planeti. Ako jednog dana vanzemaljci dođu na Zemlju, želim da pored Diznilenda i koka – kole znaju i ko je i šta je Barselona – na zanimljiv način je svoje planove opisao Laporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari