Mladi argentinski internacionalac koji uspešno brani boje španske Barselone Lionel Mesi toliko je „opčinio“ gazdu milanskog Intera Masima Moratija, da je ovaj rešio da katalonskom klubu ponudi basnoslovnih 100 miliona evra za njega. Naime, prvi čovek neroazura toliko je oduševljen argentinskim „čudom od deteta“ da je spreman da u letnjem prelaznom roku ponudi gore pomenutu sumu novca kako bi Mesi u narednoj sezoni mogao braniti boje kluba sa Đuzepe Meace.

Mladi argentinski internacionalac koji uspešno brani boje španske Barselone Lionel Mesi toliko je „opčinio“ gazdu milanskog Intera Masima Moratija, da je ovaj rešio da katalonskom klubu ponudi basnoslovnih 100 miliona evra za njega. Naime, prvi čovek neroazura toliko je oduševljen argentinskim „čudom od deteta“ da je spreman da u letnjem prelaznom roku ponudi gore pomenutu sumu novca kako bi Mesi u narednoj sezoni mogao braniti boje kluba sa Đuzepe Meace. Naravno, oko svega se pita i Barselona, koja je jasno stavila do znanja svima da Leo nije na prodaju, ali s obzirom na to kolika je količina evropskih novčanica u opticaju, sigurno je to da će se na Nou Kampu dobro zapitati da li ne žele da puste „lavića“ da ode.
Čelnik Juventusa Alesio Seko izrazio je zabrinutost zbog budućnosti glavne napadačke zvezde „Stare dame“, Francuza Davida Trezegea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari