Srpski teniser Ilija Bozoljac izborio je plasman u četvrtfinale Čelindžera u Sakramentu, pošto je u drugom kolu nadvisio domaćeg takmičara Džesija Vitena, rezultatom 6:1, 6:4. Bozoljac će za plasman u polufinale igrati protiv Jena Hsuna Lua iz Tajpeha, koji je postavljen za trećeg nosioca na turniru.

Srpski teniser Ilija Bozoljac izborio je plasman u četvrtfinale Čelindžera u Sakramentu, pošto je u drugom kolu nadvisio domaćeg takmičara Džesija Vitena, rezultatom 6:1, 6:4. Bozoljac će za plasman u polufinale igrati protiv Jena Hsuna Lua iz Tajpeha, koji je postavljen za trećeg nosioca na turniru. Turnir u Sakramentu igra se za ukupni nagradni fond od 75.000 dolara.
Proslavljeni hrvatski stručnjak Aleksandar Petrović napustio je klupu Zadra nakon samo tri odigrana kola u NLB ligi. Ubedljivi porazi od Budućnosti u prošlom kolu (103:73) i od Olimpije u sredu u Jazinama (59:74), bili su dovoljni da se Petrović odluči da podnese ostavku i raskine saradnju sa vicešampionom Hrvatske. Košarkaši Zadra u subotu gostuju u Hercegovini protiv Širokog u Jadranskoj ligi a početkom novembra ih očekuju iskušenja na Evropskoj sceni, u Uleb kupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari