Vozač Meklarena Luis Hamilton postavio je najbolje vreme na drugom nezvaničnom treningu pred trku za Veliku nagradu Japana, koja se u nedelju vozi na stazi Fudži. Hamilton je završio sa oko dve desetinke boljim rezultatom od timskog kolege Fernanda Alonsa. Felipe Masa u Ferariju je bio treći, ispred Jarna Trulija u Tojoti i Kimija Raikonena u Ferariju.

Vozač Meklarena Luis Hamilton postavio je najbolje vreme na drugom nezvaničnom treningu pred trku za Veliku nagradu Japana, koja se u nedelju vozi na stazi Fudži. Hamilton je završio sa oko dve desetinke boljim rezultatom od timskog kolege Fernanda Alonsa. Felipe Masa u Ferariju je bio treći, ispred Jarna Trulija u Tojoti i Kimija Raikonena u Ferariju. Meklarenovi vozači su dominirali na drugom treningu, Hamilton je bio oko sedam desetinki brži od Mase, odnosno više od sekunde brži od Raikonena. Ferari nije uspeo da zadrži priključak sa vodećim tandemom svetskog šampionata, iako su na prvom treningu imali bolje rezultate, kada je Raikonen bio najbrži, ispred Mase, dok su treće i četvrto mesto zauzeli Alonso i Hamilton. Hamilton i Alonso su najbrže krugove zabeležili na samom početku drugog treninga.
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će u Svetskoj ligi naredne godine igrati u Grupi A zajedno sa Brazilom, Kanadom i Francuskom. Prva tri vikenda srpski odbojkaši će gostovati, a potom će ugostiti sva tri protivnika. Svetska liga počinje 13. juna a bronzani sa nedavno završenog Evropskog prvenstva će u prvom kolu biti gosti Brazilcima, nakon toga putuju za Kanadu a potom Francusku. Sastavi grupa: A grupa: Srbija, Brazil, Kanada, Francuska. B grupa: Rusija, Kuba, Koreja, Italija; C grupa: SAD, Bugarska, Argentina, Finska; D grupa: Poljska, Kina, Japan, Egipat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari