Košarkaši Jute ubedljivo su savladali San Antonio sa 109:83 u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije. Sjajni tandem Džezera, Deron Vilijams i Karlos Buzer još jednom su opravdali novostečeni nadimak „Stokton i Meloun 2“. Vilijams je sjajno predvodio ekipu sa 31 poenom, osam asistencija i pet ukradenih lopti, dok je Buzer sa 27 poena i 12 skokova „carovao“ pod koševima.

Košarkaši Jute ubedljivo su savladali San Antonio sa 109:83 u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije. Sjajni tandem Džezera, Deron Vilijams i Karlos Buzer još jednom su opravdali novostečeni nadimak „Stokton i Meloun 2“. Vilijams je sjajno predvodio ekipu sa 31 poenom, osam asistencija i pet ukradenih lopti, dok je Buzer sa 27 poena i 12 skokova „carovao“ pod koševima. Kod indisponiranih gostiju, jedini vredan pomena bio je Toni Parker sa 25 postignutih poena. Rezultat u seriji je sada 2:1 za San Antonio, a „džezeri“ će priliku za izjednačenje imati već večeras kada se igra četvrta utakmica, takođe u Solt Lejk Sitiju.
Fudbaleri Nirnberga osvojili su Kup Nemačke, pošto su savladali Štutgart 3:2, nakon produžetaka, u subotnjem finalu na berlinskom „Olimpijskom“ stadionu. Nemački šampion poveo je u 20. minutu preko Kakaua, ali je Mintal izjednačio u 29. Minut kasnije Kakau je dobio crveni karton, što je malo olakšalo posao Nirnbergu koji je u 47. minutu poveo sa 2:1 golom Engelharta. Pardo je izjednačio u 80. iz penala, dok je slavlje svom klubu doneo danski vezista Jan Kristijansen u 109. minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari