Pitanje koje je nebrojeno puta u poslednjih nekoliko meseci postavljeno u javnosti i na koje je davano toliko nezvaničnih i netačnih odgovora konačno će u petak dobiti pravi i zvanični odgovor. Da li će Boško Đurovski ostati trener Crvene zvezde ili će na njegovo mesto sesti strani stručnjak definitivno će se znati po završetku osme sednice Upravnog odbora crveno-belih.

Pitanje koje je nebrojeno puta u poslednjih nekoliko meseci postavljeno u javnosti i na koje je davano toliko nezvaničnih i netačnih odgovora konačno će u petak dobiti pravi i zvanični odgovor. Da li će Boško Đurovski ostati trener Crvene zvezde ili će na njegovo mesto sesti strani stručnjak definitivno će se znati po završetku osme sednice Upravnog odbora crveno-belih. Pred članovima Zvezdine „vlade“, naime, naći će se dnevni red od čak 22 tačke, među kojima je i „odluka o imenovanju šefa stručnog štaba za sezonu 2007/2008“!.
Kako stvari trenutno stoje prema, naravno, nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, od klupe Crvene zvezde, iako je i dalje zvanično na njoj, daleko je Boško Đurovski, a veoma blizu je francuski stručnjak Žak Santini.
Predsednik Zvezde Dragan Stojković prethodnih dana u Parizu sa bivšim selektorom Francuske vodio je razvogore na ovu temu, a pregovorima se u ponedeljak navodno priključio i greneralni sekretar Zoran Damjanović. Dok je prema jednom izvoru sve dogovoreno, prema drugima pregovori još traju… U svakom slučaju, sve će biti savršeno jasno u petak posle sednice Upravnog odbora.