Drugi reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira koji se u Zagrebu igra za nagradni fond od 370.000 evra. On je juče u meču drugog kola pobedio domaćeg tenisera Roka Karanušića – 2:1 (6:3, 6:7, 6:4). Iako je naš reprezentaivac lako dobio prvi set, pobednik Gemaks opena se nije predavao i u drugom setu je uspeo da se izbori za taj brejk.

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira koji se u Zagrebu igra za nagradni fond od 370.000 evra. On je juče u meču drugog kola pobedio domaćeg tenisera Roka Karanušića – 2:1 (6:3, 6:7, 6:4). Iako je naš reprezentaivac lako dobio prvi set, pobednik Gemaks opena se nije predavao i u drugom setu je uspeo da se izbori za taj brejk. U finišu trećeg seta ipak je popustio i Tipsarević je meč rešio napravivši brejk u devetom gemu.
Na startu turnira u Akapulku Argentinac David Nalbandijan, osmi teniser sveta i prvi nosilac na turniru u Meksiku, očekivano je u dva seta savladao srpskog tenisera Borisa Pašanskog – 2:0 (6:2, 7:5)
Pašanskom, koji je 101. teniser na ATP listi, ovo je bilo drugo učešće u karijeri na turniru u Akapulku, gde je pre dve godine eliminisan u drugoj rundi. Turnir u Akapulku igra se za nagradni fond od 794.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari