Partizanovog sportskog direktora Ivana Tomića ne tiče se promena na trenerskoj klupi večitog rivala Zvezde. Čak ni ako na nju dođe Zdenjek Zeman, s kojim je svojevremeno sarađivao u Romi.
– Apsolutno nas ne zanima ko dolazi za Zvezdinog trenera. Da li će to biti Murinjo, Lipi, Zeman, čiji način rada i fudbalsku filozofiju dobro poznajem i s kojim sam u odličnim odnosima, ili neko drugi.

Partizanovog sportskog direktora Ivana Tomića ne tiče se promena na trenerskoj klupi večitog rivala Zvezde. Čak ni ako na nju dođe Zdenjek Zeman, s kojim je svojevremeno sarađivao u Romi.
– Apsolutno nas ne zanima ko dolazi za Zvezdinog trenera. Da li će to biti Murinjo, Lipi, Zeman, čiji način rada i fudbalsku filozofiju dobro poznajem i s kojim sam u odličnim odnosima, ili neko drugi. Gledamo svoja posla – tvrdi Tomić, koji pokušava da kompletira igrački kadar za novu sezonu, pre starta priprema 23. juna.
Stevanović (desni bek/OFK Beograd), Ngambi (štoper/Monpelje) i Zubija (centralni vezni/Esperanca) već su pojačali konkurenciju u timu našeg prvaka, koji još traga za zadnjim veznim i napadačem. Na „skeneru“ su mnogi fudbaleri iz inostranstva, a kao moguća pojačanja slove i golgeter kulskog Hajduka Milan Perić i igrač sredine terena istog kluba, veoma talentovani Ljubomir Fejsa.
– I Perić i Fejsa imaju kvalitet i interesantni su nam, ali to još ništa ne znači. Mi imamo svoj način rada, koji ne želimo da remetimo ni zbog koga. Imamo naše okvire iz kojih čak i da želimo ne možemo da izađemo – objašnjava sportski direktor crno-belih.
Prema njegovim rečima nema ništa ni od dolaska centarfora Slobode (Tuzla) Saida Husenovića, kojeg su neki mediji već preselili u Humsku 1, a od iste adrese za sada je daleko i Muhamed Zubija, inače preporuka Branka Smiljanića, sadašnjeg trenera mladog Libijca i oca nekadašnjeg kapitena crno-belih Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari