Tehnologije

Da li je Fejsbuk „ubio“ video?

Promena algoritma na Fejsbukovom Njuz FIdu imala je negativan uticaj na medije širom Evrope, a on je najvidljiviji u Holandiji, pokazuje analiza sajta Ezy Insights.

PROMO TEKST

Samsung predstavio Galaxy J6

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnovijeg člana Galaxy porodice, Samsung Galaxy J6. Reč je o telefonu koji kombinuje impresivan Super AMOLED beskonačni ekran sa dodatnim karakteristikama poput čitača otiska prstiju, što ovaj uređaj čini najpraktičnijim i telefonom sa najviše stila iz Galaxy J serije.

Kako da ubrzate Android telefon?

Telefoni su poslednjih godina postali naši najbolji prijatelji, ali često umeju da nas izdaju kada su nam najpotrebniji.

Pao sistem Evropske komisije zbog navale na vaučere za Wi-Fi

Sistem Evropske komisije, odnosno službene stranice projekta WiFi4EU juče nije izdržao navalu kada je tačno u 13 časova preko 18.000 evropskih opština i gradova pohrlilo da se prijavi, kako bi osvojili vaučer od 15.000 evra za uvođenje besplatnog interneta na javnim prostorima.

YouTube želi da prestanete da ga gledate

YouTube je najpopularniji servis za video sadžaj, i sa sigurnošću može da se kaže da većina telefona ima instaliranu YouTube aplikaciju, s obzirom na to da milioni korisnika svakodnevno provode sate na platformi.