Srpski Internet pretraživač Pogodak (www.pogodak.co.yu) objavio najtraženije reči na srpskom webu u 2007. godini. Najtraženiji pojmovi u 2007. su bili: horoskop, sex, veliki brat, bingo, erotske priče, posao, oglasi, polovni automobili, Ceca i Toše Proeski.
Na vrhu liste TOP pretraga različitih pojmova nalazi se horoskop sa preko 100.000 pretraga, što je više od seksa koji se redovno nalazi među najtraženijim pojmovima. Većina pojmova bili su konstantno traženi tokom cele godine, a zanimljivo je da je Bingo na visokom 4. mestu sa ukupno 60.000 pretraga, koje su najvećim delom postavljene u poslednja tri meseca. U trci za najtraženiju ženu, prave borbe zapravo nije ni bilo. Prvo mesto, isto kao i prethodnih godina, pripada izuzetno popularnoj Ceci. Veliki proboj na listi najtraženijih žena je napravila Marija Šerifović pobedom na pesmi Evrovizije.
Posebno zanimljivo je da među najtraženijim osobama skoro uopšte nema političara. Razlog za ovaj podatak verovatno treba tražiti u tome da su građani Srbije prezasićeni politikom putem drugih medija, tako da političari na Internetu nisu preterano interesantni.