Očekuje se da će ovaj dvodnevni događaj privući više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih kjučnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Nemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

Konferencija “DevOps and Testing” će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, obezbeđenje kvalitete i bezbednosti. Razni stručnjaci će zauzeti pozornicu da podele svoja iskustva i znanja iz ove oblasti, diskutuju o poslednjim inovacijama i trendovima i vode napred zajednicu testera.

– Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps – najavljuje Džoan Vrabitz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti govornicima.
Potvrđeni govornici su Colin Obrien, šef odeljenja obezbeđenja kvaliteta i kontrole promena u Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO u Viris.
– Svrha konferencije “DevOps and Testing” je da se pruži cenjeni pogled na dinamički svet IT testiranja. Sakupljajući raznoliku grupu delegata događaj će dati naglasak na najbolje prakse u ovoj oblasti, u isto vreme dozvoljavajući učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva – rekao je Nikola Šopar, direktor odeljenja za kontrolu u kompaniji Comtrade.

Na konferenciji će biti održan okrugli sto na temu “Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije”, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o trenutnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima. Planirana da okupi zajedno zajednicu testera, ona će takođe pružiti priliku delegatima da diskutuju na zajedničkom događaju u Club CD. Registracija za DevOps i Testing konferenciju je sada otvorena, a za više informacija posetite zvanični sajt www.questforquality.eu.