Aleksandar Vučić sutra u Ankari

Ostavite komentar

  1. Šta će Vučić u Ankari? Da neće možda da svom diktatorskom kolegi Erdoganu potpiše da će Raška oblast, ili kako je muslimani zovu Sandžak, uskoro postati „Muslimanska autonomska pokrajina“ sa kasnijim pravom odcepljivnja od Srbije i pripajanja šiptarsko-muslimanskoj državi Kosova? Dozvolom do skora nepostojeće „nacije“ na srpskoj teritoriji -novokomponovanih „Bošnjaka“ kao i njihovog jezika koje lingvisti ne poznaju -bošnjačkog jezika, već je Vučić učinio veliki pomak ka stvaranju čuvene, davno nagoveštavane i željene „zelene transferzale“ Turska- Bugarska-Severni deo Makedonije- Kosovo-Sandžak-Bosna. -I eto Turaka opet na Balkanu. Ako AV Turci dovoljno munu u džepove, eto novg „seckanja“ Srbije. Neka se pripreme Čanak, Pastor i drugi u Vojvodini!

Ostavite komentar

Društvo

Projekat podrške civilnom društvu SMART Balkan vredan 14 miliona evra 9

Projekat podrške civilnom društvu SMART Balkan vredan 14 miliona evra

Centar za istraživanje i kreiranje politike (CRPM) iz S. Makedonije, u saradnji sa partnerskim organizacijama Centar za promociju civilnog društva (CPCD), kao vodećim partnerom, iz Bosne i Hercegovine i Institutom za demokratiju i medijaciju iz Albanije, uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške, organizuje 30. juna u Hotelu Metropol Palace u Beogradu Nacionalnu konferenciju povodom otvaranja projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan.

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.